Nutridrink pre onkológiu: recenzie, cena

Často existujú prípady, keď nie je možné jesť bežnými potravinami, najmä v situáciách, ako sú predoperačné a pooperačné obdobia, prítomnosť ťažkostí s prehĺtaním a žuvaním, ťažké choroby a sprievodné vyčerpanie pacienta, rehabilitačné obdobie atď. Môžete nájsť mnoho ďalších situácií, kedy bude Nutridrink nevyhnutný..

1. Nutridrink: zloženie, aplikácia

Tento liek sa vyrába vo forme tekutiny, balenej do 200 ml fliaš alebo vriec vybavených tubami na pohodlnejšie pitie. Nápoj môže byť podľa chuti iný: vanilkový, jahodový, čokoládový, pomarančový, banánový. Otvorené balenie môžete uchovávať najviac jeden deň, miesto uskladnenia produktu musí byť suché a chladné.

Čo sa týka percentuálneho podielu, obsahuje BJU Nutridrink bielkoviny - 16%, tuky - 35%, sacharidy - 49%. Už z týchto čísel je zrejmé, že nápoj poskytuje veľké množstvo energie, ktorá je nevyhnutná počas choroby a rehabilitácie. Tento produkt je veľmi bohatý na vitamíny a minerály. Vo svojom zložení je možné poznamenať také vitamíny, ako je kyselina listová, riboflavín, karotenoidy, cholín, buotín, A, B1, K, B6, B12. Z minerálov užitočných pre zdravie obsahuje Nutridrink mangán, meď, železo, zinok, selén, jód, fluór.

Tento nápoj je vysoko kalorický a obsahuje veľa bielkovín. Výhodou kompozície je neprítomnosť laktózy a lepku v nej, čo môže u niektorých ľudí spôsobiť alergické reakcie. Napriek tomu stále stojí za to brať ho opatrne, pretože môže stále spôsobovať alergie, predovšetkým v dôsledku aromatických prísad, ktoré obsahuje, alebo v dôsledku ľudskej neznášanlivosti ktorejkoľvek zložky nápoja..

Pomocou tohto nástroja môžete rýchlo obnoviť rovnováhu živín v tele doma aj v nemocnici. Môže sa použiť ako hlavné jedlo aj ako doplnková potravina. Nutridrink sa dobre osvedčil pri chorobách a zdravotných problémoch, ako sú:

  • žalúdočný vred;
  • refluxná ezofagitída;
  • erozívna gastroduodenitída;
  • mentálna anorexia;
  • operácia žalúdka.

Pre deti staršie ako tri roky a pre starších ľudí bude tento nápoj v mnohých prípadoch nevyhnutný vo forme doplnkového jedla. Tento liek pomáha veľmi dobre, keď má človek podváhu..

Nutridrink sa môže konzumovať studený, teplý alebo horúci, pri zahriatí nestratí svoje kvality. Na obnovenie sily a vitamínovej a minerálnej rovnováhy je priebeh liečby asi dva týždne, zatiaľ čo každý deň musíte použiť od dvoch do troch balení nápoja. Môže sa používať ako náhrada bežných jedál a medzi jedlami..

2. Nutridrink v onkológii: recenzie zákazníkov

Pri mnohých chorobách vrátane rakoviny nemajú pacienti takmer žiadnu chuť do jedla. A to by nemalo byť prekvapujúce, pretože keď sa chemoterapia vykonáva na liečbu onkológie, telo je otrávené, v dôsledku čoho človek neustále prežíva stav nevoľnosti. A na jedlo tu nie je čas. Musíte však jesť, je to nevyhnutné, aby malo telo silu bojovať proti chorobe. Zdravé bunky tiež potrebujú výživu - celú škálu vitamínov a minerálov. Ich prijímanie z bežného jedla je problematické, jednak kvôli nedostatku chuti do jedla a nevoľnosti, jednak kvôli skutočnosti, že hľadanie vyváženej stravy je ťažké. A tu prichádza na pomoc nápoj Nutridrink.

Pacienti s onkologickými diagnózami, ktorí sa pokúsili použiť tento liek, zaznamenajú zvýšenie sily, zlepšenie pohody a tiež to, že tento nápoj nespôsobuje pocit nevoľnosti, najmä preto, že spomedzi dostupných si môžete zvoliť najpríjemnejšiu chuť. Nutridnink sa veľmi dobre prejavil v diagnostike rakoviny žalúdka, v pooperačnom období a počas chemoterapie. Mnoho pacientov zaznamenalo, že tento nápoj pili s potešením a používali by ho pravidelne a v zdravom stave..

3. Nutridrink v onkológii: recenzie lekárov

Podľa lekárov spočíva hlavná výhoda lieku v jeho vyváženom zložení, vďaka ktorému môže v niektorých prípadoch nahradiť obvyklú stravu. Človek zároveň nielenže nestráca vitamíny a minerály, ktoré sú zvyčajne dodávané jedlom, ale naopak, bude mať z toho prospech, pretože spolu s Nutridrinkom dostane celú potrebnú sadu výživných látok.

Pri onkológii musíte dodržiavať určitú stravu, ktorá vám pomôže rýchlejšie zvládnuť túto chorobu. Lekári odporúčajú úplne vylúčiť z potravy mäsové a rybie výrobky, ako aj cukor a výrobky obsahujúce cukor. Soľ vo veľkom množstve, vyprážaná, údená je zakázaná. Ak budete postupovať podľa týchto jednoduchých pravidiel a budete užívať Nutridrink, môžete vo všetkých fázach liečby pozorovať dobrý stav, dokonca aj pri chemoterapii..

Tento liek pomáha dobre pri vyčerpaní, ktoré nie je nezvyčajné pri onkológii a iných chorobách. Vďaka vysokému obsahu kalórií bude človeku stačiť aj malá fľaša na získanie väčšej fyzickej sily a telo dostane dobrú dávku vitamínov a minerálov.

Nápoj sa dá použiť aj ako náhrada detskej výživy, rodičia detí do troch rokov by sa však pred použitím mali rozhodne poradiť s pediatrom..

4. Nutridrink v onkológii: recenzie, cena

Vysoké náklady sú možno jedinou nevýhodou tohto nápoja. Ak vezmeme do úvahy, že dnes je jeho cena asi 200 rubľov a každý deň musíte spotrebovať 2–3 balenia, potom na dvojtýždňový kurz bude suma pôsobivá. Ale stojí to za to, pretože Nutridrink obsahuje celú sadu látok potrebných pre telo, vďaka čomu môžete samozrejme dočasne odmietnuť ďalšie potravinové výrobky.

Venujte pozornosť tomuto zaujímavému videu Eleny Malyshevy venovanej Nutridrink.

Recenzie na Nutridrink Compact Protein

Enterálny vzorec.

Recenzie lekárov Nutridrink Compact Protein

Všetci lekári sú odborníkmi v našej službe. Doklady lekárov overené.

Kompaktný proteín Nutridrink

Nutridrink Compact Protein je kompletná a chutná podpora pre telo, keď to najviac potrebujete.

Špeciálne jedlo pripravené na použitie pre ľudí so zvýšenou potrebou bielkovín, energie, vitamínov.

Obsahuje vysoko kvalitný, dobre stráviteľný proteín, ktorý je stavebným materiálom pre všetky bunky a tkanivá.

Má optimálny pomer polynenasýtených mastných kyselín, omega-6 a omega-3, ktorý poskytuje najväčší protizápalový účinok;

všetky vitamíny potrebné pre telo (vrátane: A, B, DZ, E, C) a minerály;

komplex karotenoidov, ktoré majú silný antioxidačný účinok a sú prírodnými stimulátormi imunity;

sacharidy - poskytujú jedlu pocit sýtosti, dodávajú energiu pre všetky procesy, ktoré sa v tele vyskytujú.

Bez laktózy, lepku a cholesterolu.

Môže byť jediným alebo dodatočným zdrojom energie na neobmedzené množstvo času.

1) Pred a po prevádzkovej dobe.

Počas choroby a po operácii potrebuje telo špeciálnu starostlivosť a podporu, aby sa dalo vyrovnať s chorobami. Pred operáciou je potrebné telo naplniť potrebnými látkami, aby mohlo ľahšie podstúpiť zákrok a rýchlejšie sa zotaviť po operácii.

2) Zotavenie z choroby.

Pre proces regenerácie potrebujete kompletné, vyvážené a ľahko stráviteľné jedlo, ktoré obsahuje bielkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a stopové prvky.

Nutridrink Compact je výživa navrhnutá špeciálne pre rýchle zotavenie. Obsahuje veľa bielkovín, ktoré sú stavebným materiálom pre tkanivá a vďaka ktorým prebieha dôležitý proces vývoja spojivových tkanív..

Je potrebné poznamenať, že bielkoviny v Nutridrink Compact sú ľahko stráviteľné, čo znamená, že sú absorbované v tele oveľa lepšie ako bielkoviny nachádzajúce sa v domácej strave..

3) Výživa v dnešnom životnom tempe.

Dnešný život si vyžaduje neúmerné rýchlosti, za deň sa musí urobiť veľa. A na dobrú výživu nie je dostatok času. To môže viesť k poruchám trávenia, oslabeniu imunity a ďalším zdravotným problémom..

Koktejl vám pomôže rýchlo sa zotaviť, uskladniť energiu, obohatiť telo základnými vitamínmi a minerálmi a znížiť riziko syndrómu dráždivého čreva a žalúdočných vredov.

4) Obdobie gravidity a laktácie.

Nevyvážená výživa matky negatívne ovplyvňuje priebeh tehotenstva a vnútromaternicový vývoj plodu.

Počas tehotenstva a laktácie prudko rastie potreba ženského tela pre výživu. Správna a vyvážená výživa má rozhodujúci vplyv na priebeh tehotenstva a vývoj tela dieťaťa..

Je nemožné vyhnúť sa nervovému preťaženiu v dnešnej dobe. Stres môže viesť k rôznym nepríjemným následkom. Aby ste podporili svoje telo a chránili ho pred negatívnymi účinkami negatívnych emócií, potrebujete správnu pravidelnú výživu. Pomôže to posilniť psychiku, imunitu a doplniť chýbajúce živiny.

Nutridrink Compact Protein obsahuje všetky živiny, ktoré telo potrebuje, a úplne nahradí jedno kompletné jedlo.

6) Neurologické choroby.

Pre proces obnovy, napríklad po mozgovej príhode, potrebujete plnohodnotné, vyvážené a ľahko stráviteľné jedlo, ktoré obsahuje bielkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a stopové prvky. S vekom metabolizmus prebieha menej aktívne, oxidačno-redukčné reakcie v tkanivách sa spomaľujú. Potrebuje málo, ale je mimoriadne užitočný, vyvážený a výživný.

7) Gastroenterologické choroby.

Nutridrink Compact Protein pomôže vyrovnať sa so stresom v zažívacom trakte, pretože obsahuje živiny v ľahko stráviteľnej forme. Znižuje riziko syndrómu dráždivého čreva a žalúdočných vredov.

Nutridrink

Na vaše otázky odpovedá lekárnik-redaktor LLC „Lekárne“ Tell A “.
Hlavnými zásadami lekárne sú spoľahlivosť, profesionalita, zabezpečenie kvality liekov a všetkých výrobkov, priateľský a pohotový servis..

Vážení návštevníci, môžete pokračovať v konzultácii na našom webe.

Zavolajte nám! Tel. (495) 937-32-20, 937-32-29, 638-52-23 (call-centrum)


Prípravok na výživu Nutridring Aplikácia: pri nedostatku chuti do jedla, bielkovinovej energii a vyčerpaní a nedostatočnej výžive; na výživovú podporu pred operáciou a ako pooperačná výživa; u pacientov s rakovinou (príprava alebo liečba chemoterapiou alebo rádioterapiou); počas choroby a počas zotavenia tela (strata hmotnosti po chorobe); v prítomnosti porúch funkcií žuvania a prehĺtania s poranením maxilofaciálnej oblasti; s post-somatickými chorobami, duševnou anorexiou, bulímiou; neurologické choroby; problémy so stravovaním v starobe; vhodné pre diéty s nízkym obsahom trosky a s obmedzeným príjmom tekutín.
Zmes Nutridrink sa použila ako doplnková výživa u pacientov s peptickým vredovým ochorením, erozívnou gastroduodenitídou, refluxnou ezofagitídou, po operácii žalúdka, s deficitom bielkovinovej energie v dôsledku mentálnej anorexie..

Na vaše otázky odpovedá lekárnik - konzultant siete „LEKÁREŇ PASTERA“.
Môžete tiež položiť otázku na našej webovej stránke www.pastera.ru

„LEKÁREŇ PASTERA“ - sieť lekární, online lekáreň s doručením kuriérom v Moskve. Doručenie poštou v Rusku a možnosť platby bankovým prevodom.
Nízke ceny. Rýchle dodanie.
Všetky výrobky sú certifikované.

Julia, Nutridrink nie je liek, ale špeciálne lekárske jedlo. Podporuje hojenie nie ako droga, ale ako príležitosť na primeranú výživu a prísun dostatočného množstva živín a energie..


Existuje veľké množstvo takýchto výživových zmesí. Čo konkrétne je vo vašej situácii lepšie, je lepšie poradiť sa so svojím lekárom.


Ak je diagnóza rakovina. Sprievodca prežitím.

Vyvážená strava

Registrácia: 20.9.2017 Príspevky: 10 Poďakovanie: 0 krát Poďakovanie: 0 krát ->

Dobrý deň všetkým! Chcel by som sa opýtať čitateľov fóra na vyváženú stravu. Nedávno prečítané http://vesvnorme.net/zdorovoe-pitani. e-pitanie.html, že vyvážená strava má pri zotavení veľmi veľkú úlohu. Zaujímalo by ma, či ho používate? A pomáha to?

Registrácia: 10/07/2016 Príspevky: 4 848 Poďakovanie: 0 krát Poďakovanie: 0 krát ->

Správa od% 1 $ s napísala:

Výzva
Krogun ›26.09.2017, 22:57 # 1
Ahoj! Chlapci, som v nemocnici na vyšetrení a je tu veľa voľného času, tak som sa rozhodol pozrieť si zábavnú sériu, aby som sa nejako odreagoval od nemocnice a všetkého toho povyku. Poraďte prosím, ktorý z nich https://russianserial.tv/olga-2-sezon alebo https://russianserial.tv/molodezhka-5-sezon. Ospravedlňujem sa za to, že som mimo témy. Všetko zdravie!


nevyradiť klonované témy?

Registrácia: 10/07/2016 Príspevky: 4 848 Poďakovanie: 0 krát Poďakovanie: 0 krát ->

Aj keď som použil toto jedlo od Vitaline. ale na chudnutie

Keď bolo nevyhnutné urgentne schudnúť a bolo stresujúce dodržiavať diétu, pamätám si, že som prešla na túto práškovú stravu, vyšlo mi to 500 kalórií denne a veľmi dobre sa mi podarilo schudnúť. ale po ukončení príjmu tejto diéty som opäť pribrala.

ale. nemá to nič spoločné s liečbou rakoviny.

Pridané po 6 minútach

ach presne. nazýva sa tiež „cambridgeské jedlo“ a v súčasnosti nie je zlý.

Registrácia: 07.10.2017 Príspevky: 27 Vďaka: 0 krát Ďakujem: 0 krát ->

Dobrý deň) a ako sa pozeráte na výživu Energy diet a Nutridrink v onkológii? Je zrejmé, že to nemá nič spoločné s liečbou, ale minimálne komplex vitamínov, minerálov a BJU dostane pacient denne. pretože chuť do jedla je v problémoch.

Registrácia: 27.09.2017 Príspevky: 38 Poďakovanie: 0 krát Poďakovanie: 0 krát ->

Mali sme problémy aj s chuťou do jedla, pomohla obyčajná kyslá kapusta. A chuť sa vrátila.

Odoslané z môjho LG-X210 pomocou mobilnej aplikácie Oncoforum.ru

Registrácia: 03.02.2017 Príspevky: 499 Poďakovanie: 0 krát Poďakovanie: 0 krát ->

V niektorých situáciách je takéto jedlo jednoducho nenahraditeľné. Onkológovia veľmi odporúčajú pri absencii chuti do jedla. Jednoducho nás zachráni! Môj manžel má odstránenú polovicu pankreasu a 12-krát - jedlo nie je vždy normálne trávené, dokonca ani pomocou enzýmov - nutričný nápoj dopĺňa nedostatok živín.
Ak sa počas chémie nebudete cítiť dobre a nebudete mať nikoho, kto by sa zahrial a podával, nápoj jednoducho zmieša - problém s príjmom potravy je vyriešený. Nedráždi tráviaci trakt. Je vhodné vziať si so sebou na cestu (klobása nie je žiaduca). Obzvlášť dôležité pre ľudí v období prísnej diéty. Po operácii napríklad dokonale pribral, je to stále výživnejšie ako polievky z pyré (okrem toho na ne manžel nedá dopustiť). V nemocnici mu dokonca dávali 2 fľaše denne..
Manžel to úplne neopúšťa ani teraz, keď sa stravuje takmer bez obmedzení - 200 ml nápoja každé ráno. Kupujeme suché, chuťovo neutrálne - môžete pridať džem alebo med alebo bobule (a vyjde to lacnejšie ako hotový nápoj vo fľašiach).
Tých. Som za.

Registrácia: 08.12.2017 Príspevky: 2 Poďakovanie: 0 krát Poďakovanie: 0 krát ->

Niet pochýb o tom, že správna výživa prispeje k rýchlemu zotaveniu, ale pre každého človeka je táto výživa individuálna. Každý človek by si mal zvoliť určité jedlá a jedlá, ktoré vyhovujú jeho telu. Čo sa týka rozmaznávania ako sušienky, čokoláda atď. musíte byť opatrní, veľmi ovplyvňujú rovnováhu vašej stravy. Povedzme, že v tomto prípade jem turbo-lim tyčinku a niekedy aj pečenú, ale veľmi zriedka. Venujte tomu teda väčšiu pozornosť

Registrácia: 10/07/2016 Príspevky: 4 848 Poďakovanie: 0 krát Poďakovanie: 0 krát ->

Správa od% 1 $ s napísala:

Je to normálne, pretože tu nájdete recenzie na Nutridrink. a tie dobré, čo sa týka substitučnej výživy, keď pacient s rakovinou nemôže kvôli rakovine prijímať jedlo fyzicky - rakovinu úst, hrdla, pažeráka a podobne, ale nemali by ste ju brať zbytočne. Aj keď je lepšie sa poradiť so svojím onkológom, pretože nedostatok chuti do jedla je vedľajším účinkom rakoviny, túru.
Môj otec vo fáze 4 má tiež chuť do jedla - ako mačka plakala. Odmieta jesť mäso, syry, ťažké jedlá a bujóny, ale tápal, že má rád mliečne výrobky, jogurty, ako napríklad Activia, palacinky so syrom, ovsené vločky s mliekom - a toto stále podávam, kým neodmieta. A chuť do jedla - potom nie, potom sa náhle objaví, ak existuje iba Nutridrink - nemusíte si všimnúť, že sa objavila chuť do jedla!

Pridané po 15 minútach

Správa od% 1 $ s napísala:

Každý typ rakoviny má svoje vlastné výživové odporúčania! Pre môjho otca s rakovinou prostaty vydal urológ okamžite doživotné odporúčania na žiarivú lesklú brožúru - nič vyprážané, údené, solené, konzervované, iba dusené alebo varené. Cirrus a vajcia sú zakázané, bujóny sú nízkotučné alebo zeleninové. Džúsy - „priemyselná“ výroba, iba čerstvé džúsy atď..

Myslím si, že je to „karcinogénne“ podľa zákazu každého typu rakoviny - „rakovina“ v latinčine

Hodnotenia zákazníkov

V Moskve existuje veľmi dobrý špecialista na výživu detí s cystickou fibrózou
Elena Alexandrovna Roslavtseva
Ph.D. Vedúci výskumný pracovník, Laboratórium výživy, SCCH

dal jej e-mail na otázky:

[email protected]
Veľká prosba, ak jej niekto napíše, napíš jej odpoveď

Tu je moja korešpondencia s Elenou Roslavtsevou:

Milá Oksana!
1. Pri CF je nevyhnutný aktívny prístup k výžive, pretože potreba energie a živín u dieťaťa je o 120 - 150% vyššia ako u jeho zdravých rovesníkov. Niekedy deti s CF jedia dobre samy, niekedy nie, a potom musíte dávať pozor / nútiť a niekedy používať špeciálne lieky.
2. Creon (alebo iný mikroenkapsulovaný enzýmový prípravok) sa užíva striktne s jedlom, niekedy v dvoch rozdelených dávkach, ak je dávka veľká. Dávka je individuálna a volí sa až do normalizácie stolice / vymiznutia neutrálneho tuku z koprogramu. Závisí to od množstva tuku / bielkovín / škrobu v každom jedle. Ale nedá sa to nekontrolovateľne zvýšiť. Pri dávkach nad 10 000 U lipázy / kg / deň je potrebné ďalšie vyšetrenie gastrointestinálneho traktu dieťaťa.
3. S CF (ak nie je potravinová alergia) môžete jesť čokoľvek. Nemali by ste však zneužívať jedlá a jedlá, ktoré 1) bránia práci pečene a žlčových ciest; 2) zvýšiť tvorbu plynov a zväčšiť objem stolice. Sú to: silné bujóny, údeniny a mäsové pochúťky, vyprážané jedlá, majonéza, šampiňóny, orechy, sušené ovocie, šupky a semiačka z ovocia, reďkovky, reďkovky, kapusta a červená repa, celozrnný chlieb s čiernymi a otrubami (vo veľkom množstve), sladká sóda (koka) -cola, fanta atď.), rýchle občerstvenie s množstvom potravinových prísad (hranolky, rezance ako Doshirak, krutóny ako Kirieshki)
Malé deti majú svoje vlastné vlastnosti. Zašlite dennú dávku vášho dieťaťa, čo jesť, o hodinu, s uvedením dávky kreonu; váha a výška, údaje z koprogramu, fekálna pankreatická elastáza (ak sú vykonané) - pokúsime sa poradiť.
E.A. Roslavtseva

Ďakujeme pekne za pozornosť! Syn má 1 rok, 2 mesiace, váhu 9 kg, 500 g, výšku 79 cm, narodil sa 3150,54 cm, elastáza 20. Ukážka stravy: raňajky - 2 kúsky detských sušienok + 2/3 banán + 50 g tvarohu + 80gm kefíru (z mliečnej kuchyne) Všetko som vyšľahala v mixéri, obedovo-zeleninové pyré s mäsom Hipp-200gm, večera-boršč (ten, ktorý jeme iba pre neho cez mixér) 200-250gm, druhá večera-mliečna kaša „baby“ 200- 250 g. Pri každom kŕmení 20 000 Creons (2 kapsuly). Môžem dať 15 000 Creons do ovocia s tvarohom a 25 000 do boršču. 80 000 vyjde za deň. Často kaká 3 - 6 krát.

Milá Oksana!
Dieťa má malý váhový deficit (800 - 1000 g). Špeciálne výrobky teda nie sú nijako zvlášť potrebné, ale ak máte v predaji zmes Humana LP + SCT (Nemecko), nebude to na škodu. Časté sú stolice, nízka hladina elastázy. Dávajte pozor na prítomnosť neutrálneho tuku v koprograme, ak existuje, mala by sa dávka Creonu zvýšiť, maximálne na 9,5 - 10 kapsúl denne..
Počet kŕmení je nedostatočný (4). Dieťa by malo jesť 5 - 6 krát denne. Ukážka stravy v prílohe.
E.A. Roslavtseva
Odporúčaná strava:
Raňajky: Creon 2 kapsuly
Kaša (všetky obilniny) v mlieku alebo v zmesi 200 ml s maslom 5 g a cukrom 5 g
Žĺtok ½ ks
Ovocné pyré 50 g

2 raňajky Creon 1 kapsula
Pitie kefíru alebo jogurtu alebo zmesi 100 - 150 ml, sušienky 1 - 2 kusy

Obed: Creon 2-2,5 kapsúl
Polievka zo zeleninového pyré + rastlinný olej 1 lyžička.
Mäsové pyré alebo hydina, ryby (fašírka, rezeň) 70-80 g
Biely chlieb alebo krutóny s maslom
Džús alebo kompót

Popoludňajšie občerstvenie: Creon 1,5 kapsuly
Tvaroh 100 g
Detské sušienky
Pitie kefíru alebo jogurtu alebo zmesi
Ovocné pyré

Večera: Creon 2 kapsuly
Mäso alebo ryby 50 g + zeleninové (zemiakové) pyré + rastlinný (maslový) olej 5 g
Alebo vermicelli s maslom / strúhaným syrom
Alebo váš boršč (ale vývar by mal byť 2., nie silný, varené mäso by tam malo plávať)

V noci: kefír alebo jogurt alebo zmes + Creon 10 000 1 vrchnák.

Recenzie na Nutridrink Compact Protein

Enterálny vzorec.

Recenzie lekárov Nutridrink Compact Protein

Všetci lekári sú odborníkmi v našej službe. Doklady lekárov overené.

Kompaktný proteín Nutridrink

Nutridrink Compact Protein je kompletná a chutná podpora pre telo, keď to najviac potrebujete.

Špeciálne jedlo pripravené na použitie pre ľudí so zvýšenou potrebou bielkovín, energie, vitamínov.

Obsahuje vysoko kvalitný, dobre stráviteľný proteín, ktorý je stavebným materiálom pre všetky bunky a tkanivá.

Má optimálny pomer polynenasýtených mastných kyselín, omega-6 a omega-3, ktorý poskytuje najväčší protizápalový účinok;

všetky vitamíny potrebné pre telo (vrátane: A, B, DZ, E, C) a minerály;

komplex karotenoidov, ktoré majú silný antioxidačný účinok a sú prírodnými stimulátormi imunity;

sacharidy - poskytujú jedlu pocit sýtosti, dodávajú energiu pre všetky procesy, ktoré sa v tele vyskytujú.

Bez laktózy, lepku a cholesterolu.

Môže byť jediným alebo dodatočným zdrojom energie na neobmedzené množstvo času.

1) Pred a po prevádzkovej dobe.

Počas choroby a po operácii potrebuje telo špeciálnu starostlivosť a podporu, aby sa dalo vyrovnať s chorobami. Pred operáciou je potrebné telo naplniť potrebnými látkami, aby mohlo ľahšie podstúpiť zákrok a rýchlejšie sa zotaviť po operácii.

2) Zotavenie z choroby.

Pre proces regenerácie potrebujete kompletné, vyvážené a ľahko stráviteľné jedlo, ktoré obsahuje bielkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a stopové prvky.

Nutridrink Compact je výživa navrhnutá špeciálne pre rýchle zotavenie. Obsahuje veľa bielkovín, ktoré sú stavebným materiálom pre tkanivá a vďaka ktorým prebieha dôležitý proces vývoja spojivových tkanív..

Je potrebné poznamenať, že bielkoviny v Nutridrink Compact sú ľahko stráviteľné, čo znamená, že sú absorbované v tele oveľa lepšie ako bielkoviny nachádzajúce sa v domácej strave..

3) Výživa v dnešnom životnom tempe.

Dnešný život si vyžaduje neúmerné rýchlosti, za deň sa musí urobiť veľa. A na dobrú výživu nie je dostatok času. To môže viesť k poruchám trávenia, oslabeniu imunity a ďalším zdravotným problémom..

Koktejl vám pomôže rýchlo sa zotaviť, uskladniť energiu, obohatiť telo základnými vitamínmi a minerálmi a znížiť riziko syndrómu dráždivého čreva a žalúdočných vredov.

4) Obdobie gravidity a laktácie.

Nevyvážená výživa matky negatívne ovplyvňuje priebeh tehotenstva a vnútromaternicový vývoj plodu.

Počas tehotenstva a laktácie prudko rastie potreba ženského tela pre výživu. Správna a vyvážená výživa má rozhodujúci vplyv na priebeh tehotenstva a vývoj tela dieťaťa..

Je nemožné vyhnúť sa nervovému preťaženiu v dnešnej dobe. Stres môže viesť k rôznym nepríjemným následkom. Aby ste podporili svoje telo a chránili ho pred negatívnymi účinkami negatívnych emócií, potrebujete správnu pravidelnú výživu. Pomôže to posilniť psychiku, imunitu a doplniť chýbajúce živiny.

Nutridrink Compact Protein obsahuje všetky živiny, ktoré telo potrebuje, a úplne nahradí jedno kompletné jedlo.

6) Neurologické choroby.

Pre proces obnovy, napríklad po mozgovej príhode, potrebujete plnohodnotné, vyvážené a ľahko stráviteľné jedlo, ktoré obsahuje bielkoviny, tuky, sacharidy, vitamíny a stopové prvky. S vekom metabolizmus prebieha menej aktívne, oxidačno-redukčné reakcie v tkanivách sa spomaľujú. Potrebuje málo, ale je mimoriadne užitočný, vyvážený a výživný.

7) Gastroenterologické choroby.

Nutridrink Compact Protein pomôže vyrovnať sa so stresom v zažívacom trakte, pretože obsahuje živiny v ľahko stráviteľnej forme. Znižuje riziko syndrómu dráždivého čreva a žalúdočných vredov.

"Nutridrink" pre onkológiu: recenzie, zloženie, návod na použitie

Pomerne často sa vyskytujú prípady, keď je nemožné jesť bežné jedlá, napríklad v pooperačných a rehabilitačných obdobiach, počas ktorých sa vyskytujú ťažkosti s prehĺtaním a žuvaním, ako aj v priebehu závažných ochorení sprevádzaných vyčerpaním pacienta. Medzi také ochorenia patrí onkológia. Podľa pokynov na použitie sa liek „Nutridrink“ stane nenahraditeľným v mnohých ďalších situáciách..

Uvoľnite formulár

„Nutridrink“ sa vyrába vo forme tekutiny, ktorá sa plní do fliaš buď do fliaš s objemom 200 ml, alebo do špeciálnych vrecúšok, ktoré sú vybavené tubami na pohodlnejšie pitie. Vyrába sa v rôznych príchutiach: vanilka, čokoláda, jahoda, banán, pomaranč. Otvorené obaly možno skladovať najviac 24 hodín na chladnom a suchom mieste.

"Nutridrink" v onkológii (podľa recenzií) sa odporúča pomerne často.

Zloženie nápoja

Percento bielkovín, tukov a sacharidov (BJU) obsahuje „Nutridrink“: 16% bielkovín, 35% tukov a 49% sacharidov. Tieto čísla ukazujú, že nápoj dodáva veľkú energiu, ktorá je nevyhnutná pri liečbe chorôb a počas rehabilitácie. Nutridrink je tiež bohatý na minerály a vitamíny. Obsahuje také dôležité zložky ako riboflavín, kyselina listová, cholín, karotenoidy, biotín, vitamíny K, B1, B6, A, B12. Meď, mangán, železo, selén, zinok, fluór a jód sú v Nutridrinku obzvlášť užitočné látky pre ľudské zdravie..

Právom ho možno nazvať vysoko výživným nápojom, pretože obsahuje obrovské množstvo bielkovín. Veľkou výhodou tohto produktu je, že neobsahuje lepok a laktózu, čo môže u niektorých spotrebiteľov spôsobiť akútnu reakciu imunitného systému (alergie). Napriek tejto pozitívnej kvalite nápoja je potrebné produkt brať opatrne, pretože môže stále spôsobovať alergické reakcie, predovšetkým preto, že obsahuje rôzne príchute, ako aj v prípade individuálnej neznášanlivosti zložiek. zahrnuté v „Nutridrink“.

Indikácie pre použitie nápoja

Ako naznačuje návod na použitie, liek „Nutridrink“ je schopný v čo najkratšom čase v nemocnici alebo doma normalizovať rovnováhu výživných látok a energie potrebnej pre ľudské telo. Nápoj je možné použiť ako hlavné jedlo aj ako doplnok.

Osvedčil sa pri liečbe chorôb, ako sú:

  • typ gastroduodenitídy charakterizovaný zápalom žalúdka a dvanástnika (erozívna gastroduodenitída);
  • ochorenie, pri ktorom sa tvoria vredy v žalúdku;
  • porucha stravovania s úmyselným obmedzovaním (anorexia nervosa);
  • zápal dolného pažeráka spôsobený poškodením (refluxná ezofagitída);
  • chirurgický zákrok pri ochoreniach žalúdka.

Ako ďalšie jedlo bude nevyhnutné pre starších ľudí a deti staršie ako 3 roky. Nápoj je tiež vynikajúci na pomoc pri podváhe..

Ale podľa recenzií sa "Nutridrink" v onkológii používa čoraz častejšie.

Inštrukcie na používanie

Je povolené používať nápoj v studenej, zahriatej a tiež horúcej forme, pretože absolútne nestráca svoje užitočné vlastnosti ani po zvýšení teploty. Na normalizáciu rovnováhy vitamínov a minerálov, ako aj energie, je priebeh liečby asi dva týždne, počas ktorých je potrebné skonzumovať dva až tri vrecká tohto nápoja denne. Mal by sa používať buď medzi jedlami, alebo dokonca namiesto obvyklého jedla..

Recenzie zákazníkov na používanie suchej zmesi Nutridrink na onkológiu

Často možno pozorovať, že počas liečby mnohých chorôb, vrátane chorôb onkologického charakteru, pacienti takmer úplne stratia chuť do jedla. A to nie je vôbec prekvapujúce, pretože počas chemoterapie na liečbu onkológie je ľudské telo otrávené, čo u pacienta vyvoláva neustály neznesiteľný pocit nevoľnosti. V takýchto prípadoch pacient spravidla nemá čas na jedlo. Ale koniec koncov, do tela musia stále vstupovať živiny, vďaka ktorým bude mať človek silu bojovať proti chorobe. Zdravé bunky tiež potrebujú výživu, ktorá obsahuje celý rad minerálov a vitamínov. Dostať ich pri pravidelnom jedle je dosť problematické, jednak kvôli nevoľnosti a nechutenstvu, jednak kvôli skutočnosti, že je veľmi ťažké nájsť vyváženú stravu. V tomto prípade prichádza na pomoc vysokoenergetický „Nutridrink“. Jedlo pre chorých je veľmi populárne.

Pacienti, u ktorých bola diagnostikovaná rakovina, po vyskúšaní tohto lieku zaznamenali zlepšenie všeobecnej pohody, nával energie a boli tiež milo prekvapení absenciou pocitu nevoľnosti a možnosti zvoliť si akúkoľvek chuť z celého dostupného sortimentu. Veľmi pozitívne "Nutridrink" v onkológii sa podľa recenzií preukázal pri liečbe pacientov s diagnostikovanou rakovinou žalúdka, ako aj počas chemoterapie a počas pooperačného zotavenia tela. Mnohí navyše poznamenali, že ho budú s veľkou radosťou používať v zdravom stave tela..

Recenzie lekárov

Podľa lekárov je hlavnou výhodou lieku „Nutridrink“ jeho vyvážené zloženie, vďaka ktorému môže tento nápoj v niektorých prípadoch nahradiť bežné jedlá. A zároveň pacient nielenže nestratí vitamíny a minerály, ktoré sa zvyčajne dodávajú s jedlom, ale naopak, bude mať z toho úžitok, pretože spolu s Nutridrinkom dostane úplne potrebný súbor užitočných živín.

Pri onkologickej diagnóze je potrebné dodržiavať špeciálnu výživu, ktorá pomáha čo najrýchlejšie zvládnuť túto chorobu. Odborníci odporúčajú absolútne vylúčiť z pacientovej stravy veľké množstvo soli, cukru, potravín obsahujúcich cukor, údených a vyprážaných jedál a zakázané sú aj jedlá z mäsa a rýb. Podľa týchto jednoduchých pravidiel a používania lieku „Nutridrink“ v onkológii môžete podľa recenzií pozorovať zlepšenie celkovej pohody vo všetkých fázach liečby a dokonca aj počas chemoterapie..

Tento nápoj je vynikajúci na pomoc pri fyzickom vyčerpaní tela, ktoré nie je nezvyčajné pri rakovine a iných chorobách. Vzhľadom na to, že „Nutridrink“ má vysoký obsah kalórií, použitie čo i len jednej malej fľaštičky zabezpečí dostatočný účinok, aby mal pacient fyzickú silu a jeho telo dostávalo dávku všetkých potrebných vitamínov a minerálov..

Môže sa tiež použiť ako náhrada detskej výživy. Rodičia detí do troch rokov by sa však pred použitím lieku mali vždy poradiť s pediatrom. Cena „Nutridrink“ zaujíma mnohých.

Kontraindikácie pre použitie

Pokyny na použitie naznačujú, že tento liek by sa nemal používať s individuálnou neznášanlivosťou voči zložkám, ktoré tvoria jeho zloženie. Vysokoenergetická zmes by sa tiež nemala používať na liečbu detí mladších ako tri roky, počas tehotenstva ženy a po pôrode. Problematiku pitia tejto kategórie pacientov posudzuje ošetrujúci lekár.

Recenzie

Snáď jedinou nevýhodou tohto nápoja sú jeho vysoké náklady. Ak vezmeme do úvahy, že v súčasnosti je cena Nutridrinku asi 200 rubľov za fľašu a je potrebné ho konzumovať v niekoľkých baleniach každý deň, potom sa počas dvojtýždňového kurzu množstvo zvýši celkom pôsobivo. Nech to bolo čokoľvek, ale stojí to za to, pretože tento nápoj obsahuje celú sadu výživných látok, vitamínov a minerálov, ktoré telo potrebuje, takže môžete dočasne prestať používať iné jedlá..

Kde kúpiť "Nutridrink"?

Tento produkt je možné zakúpiť v lekárni. Konečné náklady na výrobok závisia od reťazca lekární.

Recenzie Nutridrink

Rinital kúpiť Moskva

Táto čokoláda Nutridrink je veľmi zdravý nápoj a navyše úžasne chutná. Mal som nejaké problémy s gastrointestinálnym traktom a tento nápoj mi pomohol všetko zariadiť a teraz nie sú problémy s gastrointestinálnym traktom. Nápoj nemá žiadne vedľajšie účinky ani žiadne alergie. Veľmi sa mi páči, že nápoj je plný užitočných vitamínov a má priaznivý vplyv na celé telo.

Tento rok sa chystám slúžiť do armády. Hneď ako skončím štúdium, okamžite idem na vojenskú registračnú a narukovaciu kanceláriu. A teraz tvrdo pracujem na zlepšení svojho zdravia. Mám sen slúžiť vo výsadku. A tam potrebujete silných chlapov. Preto doslova deň a noc v telocvični našej školy. Máme dobrú telocvičňu. Veľa silových strojov. A na podporu tela beriem každý deň čokoládu Nutridrink. Citeľne rastú svaly.

Lahodný čokoládový nutridrink. Pijem ju vždy, keď sa mi zdvihne žalúdok. A výsledok je veľmi rýchly, bolesť zmizne. Navyše náklady sú nízke. Ďalšou dobrou vecou je, že sa skladá z prírodných produktov. Môžete ho teda piť ako prevenciu. Nápoj stojí za pozretie. Teraz ho vždy odporúčam svojim priateľom, takže mi skutočne pomohol a obnovil normálnu funkciu žalúdka.

Čokoládový Nutridrink mi veľmi chutil. Chuť je príjemná a plná. Pomáha zlepšovať stav gastrointestinálneho traktu v krátkom čase. Ale tiež to prijímam, len aby som sa rozveselil. Za túto cenu mi nákup vyhovoval, oveľa nižší ako v susedných obchodoch. Nutrica je moja obľúbená spoločnosť, vždy predávajú lahodné nápoje a bary.

Veľmi dobré zloženie! Nie je to prvýkrát, čo som dal čokoládu Nutridrink kvôli jej chuti a zdraviu. Počas diét takýto nápoj špeciálne pijem. Pijem cez slamku, ako sa radí pomaly. Vitamínov je tu veľa, dobre zasýtia organizmus, zlepšenie stavu som si všimol takmer okamžite po použití a cena je vhodná. Kúpim niekoľko kusov naraz.

Deti sú potešené Nutridrinkom, čokoláda je ich obľúbenou chuťou. A som v rovnakom stave z jeho zloženia a ceny. Áno, existuje veľa takýchto koktailov, ale nie je tu žiadny lepok ani laktóza, a s tým druhým už od detstva neladím a nebudem testovať nedostatok alebo predispozíciu svojich detí. Všetko v tomto nápoji je vyvážené a jeho chuť je úžasná a deti neohýbali nos..

Pred mesiacom sa mi zhoršil zápal žalúdka. Nemohol som nič jesť, dokonca aj ovsené vločky spôsobovali bolesť. Kamarát mi poradil Nutridrink. Podala ju svojmu dieťaťu, ktoré sa veľmi zle stravuje a netoleruje laktózu. Cena tejto drogy je kousavá, ale nemal som na výber. Chutí ako obyčajný hustý jogurt. Jednu fľašu som zjedol štyri hodiny. Okamžite sa mi to uľahčilo. Objavila sa sila, bolesť ustúpila. Postupne som začal do jedálnička pridávať ďalšie jedlá a po týždni som sa vrátil do normálu. Som veľmi vďačný tvorcom tejto drogy. Dobre mi pomohol vo veľmi nepríjemnej situácii popísanej vyššie..

Nutridrink: zloženie, spôsob užívania a recenzie

21. augusta 2018

  • Indikácie pre použitie
  • Zloženie Nutridrink
  • Kompaktný proteín Nutridrink
  • Nutrizon Edvanst
  • Nutridrink pre pacientov s rakovinou
  • Recenzie na Nutridrink

Nutridrink je vysoko kalorická vysokoproteínová obohatená receptúra ​​určená na enterálnu výživu pacientov. Pomáha doplňovať nedostatok stopových prvkov, sacharidov, tukov a energie, čo je ich nenahraditeľný zdroj. Vyvážený obsah dodáva ľudskému telu všetky výživné látky potrebné pre jeho plné fungovanie.

Zmes Nutridrink sa vyrába ako suchá zmes a nápoj s rôznymi príchuťami, ktorý sa dodáva v 200 ml plastových fľašiach a vreckách na pitie. Zdravý nápoj obsahuje zvýšené množstvo mliečnych bielkovín a ďalších zložiek, vďaka čomu sa používa ako jediný alebo doplnkový zdroj potravy pre deti alebo dospelých. Droga sa používa doma aj v nemocnici. Najčastejšie sa jedlo Nutridrink používa u pacientov so zhoršenou žuvacou alebo prehĺtacou funkciou, trpiacich nechutenstvom alebo nedostatkom bielkovinovej energie, anorexiou alebo bulímiou, ako aj patológiou tráviaceho traktu. Nutridrink je užitočný v detstve a starobe ako hlavný alebo doplnkový „dodávateľ“ živín.

Indikácie pre použitie

Hlavné indikácie pre použitie Nudridrinku:

  • Chirurgický zákrok na zažívacích orgánoch.
  • Maxilofaciálne poranenia, pri ktorých neexistuje spôsob samostatného stravovania.
  • Erozívna gastroduodenitída, gastritída, gastroduodenitída.
  • Žalúdok alebo dvanástnikový vred.
  • Anorexia a bulímia.
  • Zvýšené športové zaťaženie.
  • Rehabilitácia po chirurgickom zákroku.
  • Onkologické ochorenia, ktoré sú sprevádzané chemoterapiou alebo rádioterapiou.

Suchá zmes Nutridrink sa vo väčšine prípadov používa špeciálne pre pacientov s rakovinou. Špeciálne výživové prostriedky sú dostupné v rôznych príchutiach - banánové, oranžové, čokoládové, vanilkové a jahodové, ako aj neutrálne.

Zloženie Nutridrink

Kompletné jedlo pre ľudí, ktorí potrebujú zvýšený prísun energie, bielkovín, vitamínov a mikroelementov. Nutridrink v lekárni je dostupný v niekoľkých príchutiach: banánový, vanilkový, čokoládový, jahodový, pomarančový a neutrálny. 100 g suchej zmesi obsahuje 150 kcal, 6 g bielkovín (16% energie), 5,7 g tuku (35% energie) a 18,3 g sacharidov (49% energie). Kompozícia tiež obsahuje 0,8 g nasýtených mastných kyselín, kyselinu linolovú - 1,37 g, kazeín - 5,9 g, cukor - 6,6 g, laktózu - 0,025 g, polysacharidy - 11,2 g. Vitamíny:

  • karotenoidy;
  • vitamín A;
  • tiamín - vitamín B1;
  • riboflavín - vitamín B2;
  • niacín - vitamín B3;
  • pyridoxín - vitamín B6;
  • vitamín B12;
  • vitamín C;
  • vitamín D3;
  • kyselina pantoténová;
  • kyselina listová;
  • cholín;
  • biotín.
  • draslík;
  • sodík;
  • vápnik;
  • meď;
  • horčík;
  • zinok;
  • železo;
  • selén;
  • chróm;
  • jód;
  • molybdén;
  • fluór;
  • mangán.

Nutridrink neobsahuje také zložky ako lepok, vlákninu. Výrobok je možné použiť ako hlavný alebo pomocný zdroj napájania. V prípade, že ide o hlavné jedlo, odporúča sa konzumovať 6-7 fliaš nápoja po celý deň. Ak ďalšie - 1-3 fľaše. Otvorený produkt je možné uchovávať v chladničke až 24 hodín. Pozitívny výsledok z používania Nutridrinku sa prejaví po 2 - 3 týždňoch pravidelného používania. Trvanie liečby sa určuje individuálne, v závislosti od potrieb tela.

Na farmakologickom trhu sa suchý Nutridrink vyrába v niekoľkých sériách - Nutridrink, Nutridrink Compact Protein a Nutridrink Edvanst Nutridrink. Každá z týchto odrôd má svoje vlastné kompozičné vlastnosti a špecifické vlastnosti. Pred použitím výživového prípravku si pozorne prečítajte pokyny, pretože produkty z každej série sa líšia v dávkovaní a vlastnostiach príjmu. Akýkoľvek druh zmesi Nutridrink je navyše zameraný na širokú škálu pacientov so špecifickými potrebami..

Kompaktný proteín Nutridrink

Nutridrink Compact Protein je výživová zmes obsahujúca prebiotické vlákna, vyvážené množstvo energie a bielkovín. Dostupné v malých 125 ml fľaštičkách. Má príjemnú kávovú chuť. Produkt obsahuje celú škálu vitamínov a minerálov, polynenasýtených mastných kyselín a prírodných bielkovín. Nutridrink Protein má kalorickú hodnotu 250 kcal na 100 g výrobku. Schválené na použitie pacientmi, ktorí dosiahli vek 18 rokov. Dospelému človeku sa odporúča konzumovať 2 - 3 balenia po celý deň, najlepšie je piť ho pomaly, 20 - 25 minút. Minimálny priebeh terapie je 21-28 dní, maximálny je neobmedzený.

Nutrizon Edvanst

Nutridrink suchá receptúra ​​Edvanst Nutrizone je vyvážená výživová receptúra ​​určená na orálnu konzumáciu alebo na zavedenie do zažívacieho systému pomocou tuby. Neobsahuje vlákninu, lepok. K dispozícii vo forme suchej zmesi. Obsah kalórií v produkte je 460 kcal na 100 prášku.

Zloženie Nutrizonu sa nijako nelíši od výživového zloženia rady Nutridrink, obsahuje celú škálu vitamínov, minerálov a kyselín. Povolené na použitie u detí od 1 roka. Spôsob prípravy: suchý prášok musí byť zriedený prevarenou vodou pri izbovej teplote; je prísne zakázané do zmesi pridávať cukor alebo iné prísady. Po použití nádobu pevne uzavrite.

Musíte piť produkt v malých dúškoch, pomaly. Odporúčané denné dávkovanie ako jediného zdroja výživných látok pre dospelého človeka je 1 - 2 plechovky. Dávka sa môže zmeniť na základe rozhodnutia lekára.

Nutridrink pre pacientov s rakovinou

Výživa Nutridrink sa odporúča ľuďom, ktorí majú diagnostikované onkologické ochorenia. Najčastejšie počas liečby takýchto patológií pacientova chuť do jedla úplne zmizne, stráca silu a rýchlo stráca váhu. Práve v takýchto situáciách sa Nutridrink stane nepostrádateľným „dodávateľom“ životne dôležitých živín potrebných na zvýšenie imunity a nezávislý boj tela proti chorobám. Nutridrink pre pacientov s rakovinou je vysokoenergetický nápoj, ktorý dodáva výživu zdravým bunkám, normalizuje činnosť vnútorných orgánov a zlepšuje pohodu pacienta..

Na liečbu rakovinových patológií sa používa chemoterapia, rádioterapia a ďalšie metódy, ktoré spôsobujú vážne poškodenie tela. Po vykonaní týchto postupov je človek často narušený záchvatmi nevoľnosti a zvracania, takže nemôže plne jesť a prijímať všetky potrebné živiny z potravy. Pre takýchto pacientov je určená zmes Nutridrink, ktorá sa stane alternatívou k obvyklému jedlu..

Recenzie na Nutridrink

Pacienti s onkologickými a inými chorobami, ktorí vyskúšali sériu Nutridrink, zaznamenajú zlepšenie všeobecnej pohody, ústup nevoľnosti a zvracania, zvýšenie účinnosti, nárast sily a energie. Produkt má priaznivý vplyv na stav tráviaceho a centrálneho nervového systému, imunitu. Pacienti tiež považujú rozmanitosť ponúkaných chutí za výhodu - každý človek si môže zvoliť zdravý nápoj podľa vlastnej chuti, či už čokoládový alebo jahodový. Nutridrink si môžete kúpiť v sieti lekární. Cena Nutridrink závisí od typu produktu a pohybuje sa medzi 235-750 rubľov.

Téma: Enterálna výživa (pokračovanie v téme)

Možnosti témy
  • tlačená verzia
  • Displej
    • Lineárny pohľad
    • Kombinované zobrazenie
    • Pohľad na strom
  • Všetky tieto zmesi sú čisto individuálne. Pil som: Modulen, Klinutren a posledná vec, ktorá bola Peptamen. Čo sa týka vkusu, samozrejme, Klinutren, potom Modulen a Peptamen, neviem, je to proste hrozné. Mimochodom, zavolal som im na ich horúcu linku (číslo v ktorejkoľvek banke), takže radia pridať do džúsu napríklad Peptamen. Reakcia na všetky tri je takmer rovnaká: nadúvanie, uvoľnenie stolice, bolesť (nie veľká) v bruchu. Reakcia trvala asi 3-4 dni. Ale ešte raz - kým to neskúsiš, nevieš. Poznám dvoch ľudí s BC, ku ktorým Modulen išiel a skutočne pribrali.

    nujna informaciya

    Zdravstvuyte.Ya, k scastyu, nicem ne boleyu.No mne nujna informaciya ob enteralnom pitanii kompanii Nestle.Yesli yest kto-nibud, kto rabotaet ili kak-to svyazan s Nestle, dayte mne znatjaran.Mne o.

    pred rokom a pol Modulen videl systematicky. všetko bolo v poriadku. potom žalúdok začal plynúť, objavil sa veľmi nepríjemný pocit, akoby bolo všetko obalené hlienom, dokonca aj nevoľnosťou. Mám ale problém: z prísnej diéty, nedostatku vitamínov, nedostatku kalórií. ako sa hovorí, bielkoviny a žĺtky tak veľmi chýbajú)) Vitrumové vitamíny nie vždy pomôžu. Pokúsil som sa zopakovať experiment s Modulenom: nefig! opäť plyn a nevoľnosť. Niekde som čítal, že kazeín je dostatočne ťažký na to, aby črevá strávili. teraz skusam Nutridrink. V práci som vypil 2 krabičky (každá po 200 ml). neverte tomu! nasledujúce ráno sa „kúsance“ v kútikoch úst už uzdravili! Nebol benzín, na toalete šlo dobre, nebolo mi zle. na druhý deň som experiment zopakoval. opäť je všetko v poriadku. chuť (to je samozrejme IMHO) je oveľa lepšia ako Modulen. Zajtra bežím kúpiť ďalšie. a chcem vyskúšať krém Nutridrink))))

    Mám chronickú ileitídu + chronickú kolitídu + sigmoidnú divertikulitídu. Predtým chudol niekoľko rokov, stratil polovicu seba. Kosti von, rebrá trčia. Nevedela som, prečo chudnem, všetci hovorili z nervov. O všetkých troch EZOC som sa dozvedel nedávno, po kolóniách. Uvedomil som si, že kvôli nim chudnem (neustále hnačky). Začal piť mesakol. A aby som opäť pribral - bolo mi odporúčané Peptamen. Ale je mi drahý, je ľahšie zomrieť od vyčerpania. Nutridrink som si kúpil na skúšku, je takmer 2-krát lacnejší, ale neviem, ako ho správne brať, aby som pribral. Na internete - odkazujú na pokyny, v pokynoch - odkazujú na lekára a lekár na tri písmená - pretože na neho prichádza rad šesť mesiacov vopred. Už mi je zle z chôdze za poplatok, už nie sú peniaze. Medzitým si na 100 ml vody rozmiešam 6-7 odmerných lyžíc a vezmem s jedlom a 2 tabletami mesacolu. Z toho vyplýva otázka: môže niekto vedieť, aké je správne dávkovanie a koľkokrát denne (len kvôli priberaniu)? Môžem to zmiešať s jedlom? Môže sa zmiešať s mesalazínom? Vopred ďakujem. (Preliezol som fórum, ale zatiaľ som sa nikde nestretol s informáciami o Nutrizone).

    aj keď z toho nebudeš priberať „Nutridrink“ pila som ho 3 týždne, keď mi vybrali mandle

    domitrescu, kedysi som tiež mala taký problém s váhou a tiež som sa z hmotných dôvodov musela zastaviť v Nutrizone. Moja vtedajšia strava pozostávala zo 4 produktov a bolo jasné, že priberať nebude možné iba na ryži a kuracích prsiach, aj keď budete zväčšovať porcie, ale naozaj som chcela vyzerať viac-menej decentne. Spravidla mi bolo pridelené vypiť pohár Nutrizonu denne v množstve 15 odmeriek na 250 ml. voda a vstreknite raz týždenne v ampulke retabolilu. Lekár ma ubezpečil, že s touto schémou každý priberá. Ale moje telo má všetky príklady pre nič za nič, za mesiac takejto schémy som pribral iba 300 gramov a také mizerné priberanie na váhe nebolo absolútne badateľné, tento nárast bol viditeľný iba na váhe. Potom som sa rozhodol vyskúšať veľké dávky Nutrizonu, pričom som úplne zrušil retabolil, pretože po prečítaní pokynov s vedľajšími účinkami som nemal túžbu si ho podať ďalej.
    Ja sám som sa rozhodol vypiť Nutrizone 3 poháre denne, t.j. celkovo som si dal denne 45 odmeriek zmesi. Vzal som to spolu s kašou uvarenou vo vode, niekedy s bielymi bochníčkovými suchármi. Mimochodom, o tejto skúsenosti som sa dočítal tu na fóre, v niektorých prípadoch história popísala, ako jej manžel týmto spôsobom pribral pred plánovanou operáciou čreva (neskôr, ak ju nájdem, hodím odkaz na tento príbeh). Uvedomil som si, že táto zmes sa nedá zohriať, ale je celkom možné ju zmiešať s hotovou kašou. Normálne som všetko asimiloval, ani som nepil žiadne enzýmy, aj keď som enzýmy vždy pil s obyčajným jedlom, pretože máte problémy s pankreasom.
    Všeobecne som dostával 5, niekedy 6 jedál denne, z toho 3 spočívali v užívaní Nutrizonu s pohánkou alebo ryžou. Prírastok hmotnosti - 2 kilogramy mesačne v prvých mesiacoch, potom - 1 kilogram. bol som veľmi šťastný.
    Všeobecne platí záver - ak príjem zmesi nespôsobuje žiadne negatívne reakcie z tela, potom je celkom možné vyskúšať túto metódu, ak máte taký akútny problém s priberaním. Veľa štastia.

    Ďakujeme za cenné informácie! To, čo mi poradíte, je pre mňa bohužiaľ nemožné z materiálnych dôvodov. Nutrizon je lacnejší ako Peptamen, ale 45 lyžíc denne je celá nádoba v hodnote 500 rubľov. Ukazuje sa to 15 000 mesačne. A to navyše k mesalazínu, ktorý stojí pekný cent. Navyše, moja žena má NJC, tiež potrebuje mesalazín, ale nemôže si nájsť prácu. Takže buď mám dystrofiu, alebo nejako vôbec žijem bez peňazí. Nie sú žiadne ďalšie možnosti.

    domitrescu, všetkému dokonale rozumiem. Sám bol raz v takej situácii, keď sa celý môj plat vynakladal na liečbu a lieky, a to nestačilo na všetko.
    A hoci ste nevypočítali celkom správne, pretože v tégliku Nutrizone je 80 odmerných lyžíc, a nie 45, stále je to množstvo slušné. Namiesto Nutrizonu existuje iná možnosť, používať detskú výživu s obilninami na účely priberania. Raz som ležal v nemocnici a uvidel som, ako to pije dievča na mojom oddelení, a spýtal sa, prečo to robí. Ukázalo sa, že z rovnakého dôvodu, aby váha nezanechala katastrofickým spôsobom zhoršenie. Počiatočná dojčenská výživa má tiež rôzne ceny, existujú aj bezlaktózové, napríklad Nan, ale tiež nie je lacná. Existujú také s nízkym obsahom laktózy, práve takúto zmes použila moja spolubývajúca. Napríklad existuje Nestogen s nízkym obsahom laktózy, ktorý je za cenu 2-krát lacnejší ako Nutrizone. Neviem, kde žijete, ale v mojom meste to stojí asi 250 rubľov, za mesiac sa v tejto situácii ukáže 4,5 tisíc rubľov. Potom som sa bál, že to vypijem, pretože to je rovnaké, aj keď je tam málo laktózy, stále je. A bez zhoršenia išiel naozaj ku mne. Ak vo svojom každodennom živote môžete použiť niečo z fermentovaných mliečnych výrobkov, napríklad tvaroh, potom by vám mala vyhovovať aj táto zmes.
    Neviem, na čo sa zameriavajú všetky tieto zmesi, ale pri rovnakej kalorickej diéte pozostávajúcej z bežných jedál sa mi veľmi dlho nedarilo pribrať, ani keď už boli črevá viac-menej. Je možné, že všetky tieto látky sú v už rozdelenom stave. Pretože napríklad obsahuje rastlinné oleje, ktoré vôbec nepoužívam, pretože mi je z nich zle, a v zložení zmesi je mnou všetko perfektne absorbované aj bez enzýmov. Stále používam túto detskú výživu, keď nemôžem jesť doma, napríklad vo vlaku. Veľmi pohodlné, potrebujete iba vodu a je to.
    No a, samozrejme, pre istotu sme dostali veľmi drahú ranu.
    Mimochodom, prečo používate Mesacol v prítomnosti ileitídy, a nie Pentasu alebo Salofalk? Aj z hmotných dôvodov? Potom musíte pred použitím jeho obal mierne poškodiť alebo ho namočiť do vody, aby sa účinná látka začala uvoľňovať skôr, inak Mesacol akoby v tenkom čreve nepracoval. Možno aj preto nemôžete ísť do remisie, preto nepriberáte.